Főoldal>Termékcsaládok>SZŐRTELENÍTŐK>Kímélő komplex szőrtelenítő krém 125ml + ajándék Szőrtelenítő krém Tengeri Ásványok 125ml

Kímélő komplex szőrtelenítő krém 125ml + ajándék Szőrtelenítő krém Tengeri Ásványok 125ml

1.299 Ft

125ml (10392 Ft/L)

Cikkszám: 5903416047698 Kategóriák: ,

Leírás

Ultragyengéd formula a legérzékenyebb bőrnek

ARC, TEST, BIKINI

Használati utasítás: Ÿ A krémet egyenletesen kenje szét a szőrteleníteni kívánt területeken a spatula használatával. Ne dörzsölje bele a bőrbe. Ÿ Hagyja a bőrön 3-5 percig, majd a spatula segítségével óvatosan távolítsa el a krémet egy kis területről. Ha a szőrzet könnyen eltávolítható, a maradék krémet is távolítsa el a spatulával, a szőr irányába. Ha a szőrzetet nem könnyű eltávolítani, hagyja a krémet a bőrön, de ne teljen el több 10 percnél a szőrtelenítés megkezdésétől. Ÿ A megmaradt krémet nedves szivaccsal távolítsa el, majd öblítse le a bőrt meleg vízzel (szappan nélkül), törölje szárazra.

Figyelmeztetések:

Első használata előtt végezzen allergia tesztet: használja a bőrfelület kis részén, várjon néhány percet és öblítse le. Amennyiben 24 órán belül a kezelt bőrfelületen nem jelentkezik allergiás reakció, használhatja a krémet. A használata utáni 24 órában a kezelt bőrfelületen ne használjon dezodort vagy izzadásgátlót. Kerülje a napozást. Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz!

Tioglikolátokat és alkalizálószert tartalmaz. Tartsa be a használati útmutató előírásait!

Szembe ne kerüljön! ERŐS HATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY. NE DOBJA EL A CSOMAGOLÁST (KARTONDOBOZ) MIVEL  PONTOS TÁJÉKOZTATÁST NYÚJT A HASZNÁLATRÓL ÉS ÓVINTÉZKEDÉSEKRŐL! GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! TÁROLJA SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN! NE HASZNÁLJA IRRITÁLT BŐRÖN ÉS BŐRELVÁLTOZÁSOKON!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kímélő komplex szőrtelenítő krém 125ml + ajándék Szőrtelenítő krém Tengeri Ásványok 125ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top