Körömápoló Gyémántos körömerősítő 12ml

1.249 Ft

Gyémántos körömerősítő. Extrém erősítő hatású titán és gyémánt tartalmú körömerősítő olyan szupererős bevonatot képez a köröm felületén, amely védelmet nyújt gyenge és töredezett köröm számára.

Leírás

Védelem a töredezés és széthasadás ellen.

Ajánlott hibrid, akril és gél manikűr után is.

Maximálisan erősítő gyémánt kondícionáló, védi a gyenge körmöket a repedezés és a töredezés ellen. A valódi gyémánt szemcsékkel dúsított gazdag formula szuperfényes és rendkívül tartós védőbevonatot hoz létre a köröm felületén, biztosítva ezzel keménységét és rugalmasságát. A kezelés megmenti a köröm állapotát és megjelenését a hibrid körömlakk, akril vagy gél, hosszú távú használata után. Az Ultra-Keratin a klinikai kutatások ihlette újgenerációs formula, serkenti a kemény keratin előállítását, amely a körmök építőanyaga.

A terápia rendkívüli hatékonysága a körömlemez rétegének mélyre ható működéséből áll, anélkül, hogy megváltoztatná a köröm szerkezetét, valamint a Nail Pro Strong ™ erősítő összetevők egyedi összetételéből. A körmök vastagabbak, keményebbek és rekonstruáltak lesznek. Fényt árasztó gyémántport tartalmaz, amely lezárja a köröm szerkezetét, intenzíven kisimítja és elragadó fényt nyújt.

Alkalmazás: Vigye fel az acetonmentes körömlakklemosóval megtisztított körmökre.

összetevők: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Nitrocellulose, Tosylamide/Epoxy Resin, Dimethyl Urea, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Caprylic/Capric Triglyceride, Pistacia Lentiscus Gum, Citric Acid, Dipropylene Glycol Dibenzoate, Aluminium Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Diamond Powder, Mek, CI 60725, CI 77891

További információk

Kapható még

a Rossmann áruházakban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körömápoló Gyémántos körömerősítő 12ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top