Főoldal>AKCIÓK, Szépségápolás, Karcsúsítás, Testápolás, Slim Extreme>Slim Extreme 4D Fitnesz szérum 250ml

Slim Extreme 4D Fitnesz szérum 250ml

1.599 Ft

250ml ( 9196 Ft/l )

Speciális ápolást nyújt a testnek az azonnali karcsúsító és fogyasztó hatás által. A formula aktívan támogatja a zsírégetést és rendkívül hatékonyan csökkenti a cellulitot. A meglévő terhességi csíkokat kisimítja, meggátolja újak kialakulását.

Cikkszám: 5907609344229 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Hatások:
A legújabb tudományos eredményeket kihasználva, az Eveline Cosmetics laboratórium szakértői olyan innovatív technológiailag fejlett formulát alkottak, amely speciális ápolást nyújt a testnek az azonnali karcsúsító és fogyasztó hatás által. A formula aktívan támogatja a zsírégetést és rendkívül hatékonyan csökkenti a cellulitot. A meglévő terhességi csíkokat kisimítja, meggátolja újak kialakulását. A szérumban felhasznált legújabb generációs összetevők speciálisan a hatékony alak karcsúsítás és formázás céljából lettek kiválasztva. A termék hatékonyan formázza az alakot és segít elérni a látványos karcsúsító hatást, a fitnesz edzéshez hasonlóan.
Az aktív hatóanyagok széles választékát tartalmazó formula eljut a legmélyebb rétegekben lévő zsírszövetekhez, stimulálva a sejteket a zsírégetésre és a cellulit csökkentésre.

A legjobb eredmény a szérum testmozgás melletti használatával érhető el!

Aktív összetevők:
bioSlim-Fitness Complex™ – erős karcsúsító és anticellulit hatású, erősíti a többi alakformázó összetevő működését.
Lipocell-Slim® Complex és L-carnitine – intenzíven stimulálják a mikrokeringést, ezáltal támogatva a cellulit és zsírszövet csökkentést.
Kollagén és pro-elasztin – javítja a bőr simaságát, feszességét és rugalmasságát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Slim Extreme 4D Fitnesz szérum 250ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top