Leírás

3az1-ben: visszaállítja bőr feszességét, hidratál és revitalizál, feszesít és kisimít.

Innovatív kozmetikai termékcsalád, amely biztosítja az azonnali eredményeket, mint egy szépségszalon-kezelés után. Válassza ki a bőrének igényeire szabott terméket, és élvezze a látványos hatást!

Az igényes és fáradt bőrre kifejlesztett gazdag regeneráló maszk tökéletesen táplál és intenzíven hidratál. A formula ötvözi a szén mélytisztító erejét és a manuka méz intenzíven nyugtató és kisimító tulajdonságait. A jojoba olaj helyreállítja a bőr vitalitását, puhaságát és lenyűgöző ragyogását.

Alkalmazás: Vigye fel a maszkot a megtisztított arcra, kerülve a szem környékét, majd hagyja a bőrön. 15 perc múlva öblítse le langyos vízzel. Használja hetente 2 alkalommal.

Összetevők:Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Kaolin, Glycerin, Dimethicone, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Mel Extract, Cymbopogon Citratus Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Propylene Glycol, Caramel, Mica, Charcoal Powder, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Disodium EDTA, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 17200.