Főoldal>Szépségápolás, Testápolás, Slim Extreme>Slim Extreme 3D Anticellulit Krém 250ml

Slim Extreme 3D Anticellulit Krém 250ml

1.999 Ft

250ml ( 7996 Ft/l )

Szakértő az Ön alakjának formázásában. Az L-karnitin tartalomnak köszönhetően gyorsítja a lebomlást hatásosan redukálva a bőr alatti zsírszövetet. Minden bőrtípusra , érzékenyre is.

Cikkszám: 5901964013721 Kategóriák: , ,

Leírás

Hatások:
Az újszerű EVELINE Laboratóriumban kidolgozott 3D SLIM EXTREME® Karcsúsító Krém, szakértő az Ön alakjának formázásában. Az L-karnitin tartalomnak köszönhetően gyorsítja a lebomlást hatásosan redukálva a bőr alatti zsírszövetet.
A termékben található Lipocell-Slim® kizárólag a test formázás, feszesítés és fiatalítás érdekében lett kidolgozva.
A használat során tapasztalható kellemes hűsítő érzés garantálja a krém azonnali hatását.

Aktív összetevők:
– Isocell® Slim, Centella Asiatica, koffein, mentol és a borostyán kivonat intenzíven stimulálják a bőr metabólikus folyamatait, hatásosan megszüntetve a “narancsbőr” szerű effektust és karcsúsítva az alakot. Meggyorsítják a zsírsavak égetésének folyamatát, blokkolják a zsírszintézist valamint gyorsítják a nyirok távozását a zsírszövetekből.
– A kollagén és az elasztin maximálisan javítják a bőr feszességét, simaságát és rugalmasságát. ?A japán páfrányfenyő élénkíti a vérkeringést, erősíti a vérereket, kisimítja a már meglévő és meggátolja az új “narancsbőr” szerű felület kialakulását.
– A szérum ápoló formulája tartalmazza az észak Breton ártézi vizek ásványait valamint a Laminaria alga kivonatot melyek hidratálják és tökéletesen frissítik a bőrt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Slim Extreme 3D Anticellulit Krém 250ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top