Főoldal>CHRISTIAN LAURENT, Szépségápolás, Arcápolás, Termékcsaládok>CHRISTIAN LAURENT® BAKUCHIOL Ránctalanító Intenzív feszesitő krém 40+ 50ml

CHRISTIAN LAURENT® BAKUCHIOL Ránctalanító Intenzív feszesitő krém 40+ 50ml

2.999 Ft

50ml ( 71980 Ft/L )

Cikkszám: 5903416018674 Kategóriák: , , ,

Leírás

A krém forradalmi formulája a bakuchiol, növényi retinolon alapul, amely az érett bőrápolás legújabb eredménye, ugyanolyan hatékony fiatalító hatású, mint a retinol, ugyanakkor nem váltja ki az irritáció tüneteit. A krém aktívan legyőzi az öregedés jeleit, amelyek 40 éves kor után jelentkeznek a bőrön.

Y-RESHAPE VEKTOR TECHNOLÓGIA
3 INTENZÍV BŐREMELÉSI SZINT:

Intenzív ránctalanítás: 2,5% bioRETINOL KOMPLEX, alapja a bakuchiol, amely a retinolhoz hasonlóan a bőr mélyebb rétegeit érinti, serkenti a kollagén és az elasztin termelését. Ennek eredményeként az arcbőr feszesebbé és rugalmasabbá válik, miközben a ráncok mélysége csökken.

A BŐR Rugalmasságának javítása: a fiatalító bazsarózsa kivonat és az értékes arany kombinációja, serkenti az új kollagén rostok képződését, jelentősen javítva a bőr feszességét és rugalmasságát. A hialuronsav hatékonyan csökkenti a ráncokat és mélyen hidratál.

Y ZÓNA modellezés: GRAVITY UP® és ESSENSKIN – összetevők amelyek a vektoros cselekvésre összpontosítanak, javítva az arc, nyak és dekoltázs kontúrját – biztosítják a bőr kisimításának és emelésének látványos hatását.

ALKALMAZÁS: Vektoros alkalmazási technika. Reggel és este vigye fel a krémet a megtisztított bőrre, masszírozza a krémet alulról felfelé, a nyakkivágástól kezdve, a nyakon át, az arcig. Ezután körkörös mozdulatokkal dörzsölje be a krémet az arc közepétől kifelé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CHRISTIAN LAURENT® BAKUCHIOL Ránctalanító Intenzív feszesitő krém 40+ 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top