Főoldal>BRAZILIAN BODY, Szépségápolás, Testápolás, Termékcsaládok>BRAZILIAN Body Luxus Önbarnító permet arcra és testre 5in1 150ml

BRAZILIAN Body Luxus Önbarnító permet arcra és testre 5in1 150ml

2.099 Ft

150ml ( 13993 Ft/l )

Cikkszám: 5901761986167 Kategóriák: , , ,

Leírás

Az első alkalmazás után szép barnító hatást nyújt, elszíneződéstől és csíkoktól mentesen. A hatás akár 7 napig a bőrön marad. A modern PureTan technológiának köszönhetően a termék gyorsan behatol az epidermiszbe, így a bőr, brazíliai napbarnított hatást kap. A permet szisztematikus használatának köszönhetően, kissé elsötétítheti a bőr tónusát. A termék növényi kivonatai: dióolaj, guarana és rózsaszín paprika olaj. Hidratálja, regenerálja és táplálja az arc és a test bőrét. A termék gyengéd, bársonyos textúrájú, így gyorsan felszívódik.

Alkalmazás: A terméket világos és középbarna bőrűek számára tervezték.  A permetet óvatosan permetezze az arcra és a test bőrére, majd masszírozza bele. Az alkalmazás után alaposan mosson kezet. A termék azonnal felszívódik, kellemes illatot hagyva. Tárolja szobahőmérsékleten. Kerülje a közvetlen napfényt. Az arcra felhordáskor vigyázzon a szem környékére.

Ósszetevők:Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, C12-13 Pareth-9, PEG-12 Dimethicone, Erythrulose, Pentylene Glycol, Parfum, Polyacrylate Crosspolymer-6, Butylene Glycol, Paullinia Cupana Seed Extract, Cocos Nucifera Water, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Juice, Methylsilanol Acetyltyrosine, Argan Oil Polyglyceryl-6 Esters, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Schinus Terebinthifolius Seed Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Arginine, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BRAZILIAN Body Luxus Önbarnító permet arcra és testre 5in1 150ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top