Leírás

Hiszünk abban, hogy az okos bőrápolás a kulcsa a tiszta, egészséges arcbőrnek, ezért bőrgyógyász felügyelete mellett kidolgoztunk egy 5 lépésből álló programot a tökéletlenségekre, pattanásokra és elszíneződésekre hajlamos bőrre, amely minden igényt tökéletesen kielégít.

Az antibakteriális foltellenes spot roll-on egy szuper hatékony speciális formula, amely azonnal eltünteti a foltokat, valamint szárítja és megtisztítja a mitesszereket. Azonnal csillapítja a gyulladásos irritációt és bőrpírt, láthatóan javítja a problémás bőr megjelenését.

Aktív összetevők:

Shikimic és mandulasav – Teafa és bojtorján kivonat – Cink, réz, kén

Alkalmazás: Vigye fel a gélt az applikátorral a problémás területre. Használja naponta 1-3 alkalommal a megtisztított, száraz bőrre.

Összetevők:Aqua (Water), Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Propanediol, Glycerin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Shikimic Acid, Zinc PCA, Mandelic Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Betula Alba Bark/Leaf Extract, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Salix Alba Bark Extract, Gluconolactone, Arctium Lappa Root Extract, Sodium Benzoate, Sulfur, Copper PCA, Calcium Gluconate.

 

A terméket a www.kozmetikummania.hu webáruházban is megtalálod, nagyobb termékkínálattal!