Főoldal>Termékcsaládok>ORGANIC GOLD>ORGANIC GOLD Tisztító hidratáló micellás víz 500ml

ORGANIC GOLD Tisztító hidratáló micellás víz 500ml

1.599 Ft

500ml ( 3198 Ft/L)

Cikkszám: 5903416028826 Kategóriák: ,

Leírás

Innovatív bioformulával, amely 97% -ban természetes eredetű összetevőkön alapszik, gyengéden és hatékonyan eltávolítja az arcról a szennyeződéseket, a faggyút és még a vízálló sminket is. A természetes formula tökéletesen tisztítja, kisimítja és hidratálja a bőrt.

Alkalmazás: áztasson át egy pamutpárnát kis mennyiségű micellás vízzel, és törölje le az arcát, a szemét és az ajkait. Vízálló sminkhez tartsa rajta néhány másodpercig. Használja reggel és este napi ápolásként.

Összetevők:Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Coerulea Flower Extract, Cetrimonium Bromide, Hydroxyacetophenone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sorbic Acid, Citric Acid.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ORGANIC GOLD Tisztító hidratáló micellás víz 500ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top