Leírás

Luxus világosító és javító program, amely egyenletes tónust és egészséges ragyogást biztosít a bőrnek. A Lumintense™ 4D White Complex használata aktiválja a szinergikusan ható összetevők potenciálját, amelyek bizonyítottan depigmentáló tulajdonságokkal rendelkeznek (arbutin, glutation és niacinamid), így biztosítva a többdimenziós fehérítő hatást: a foltok és elszíneződések kivilágosodását és csökkentését, az esti bőrtónust, valamint a finom megvilágítást.

Az intenzív, fejlett éjszakai kezelés olyan aktív összetevőkön alapul, amelyek csökkentik a pigmentfoltokat, finom vonalakat és ráncokat. Az innovatív formula erős öregedésgátló és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Ideális fakó, fáradt és érett bőrre.                                                          FEJLESZTETT AKTÍV ÖSSZETEVŐK:

Retinol: az A-vitamin erőteljes formája, amely aktívan serkenti a bőr megújulását. Mikrohámlasztó képességének köszönhetően, hatékonyan világosítja az elszíneződéseket és a pigmentfoltokat, csökkenti a tökéletlenségeket és a fáradtság tüneteit.

Shikimin- és glikolsav: (szépségszalonokban használt összetevők)  hatékonyan segítenek csökkenteni az öregedési folyamattal járó vagy a napfény által okozott pigmentációt.

Optikailag kisimítja a bőrt és egészséges fényt ad neki.

Lumintense™ 4D White Complex:többirányú fehérítő hatást biztosít.

C-vitamin + Cg komplex: erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, fiatalítja a bőrt.

AHA savak segítik a bőrt abban, hogy visszanyerje természetes ragyogását azáltal, hogy gyengéden hámlasztják az elhalt hámréteget.

Alkalmazás: Este vigyen fel egy kis mennyiségű szérumot a száraz, megtisztított bőrre, majd kenje be krémmel. A fehérítő hatás fokozása érdekében ajánlott a teljes CHRISTIAN LAURENT LUMINOUS GLOW bőrápoló programot használni.