Leírás

Alkalmazás: 1. A krémet egyenletesen kenje szét a szőrteleníteni kívánt területeken a spatula használatával. Ne dörzsölje bele a bőrbe. 2. Hagyja a bőrön 3 percig, majd a spatula segítségével óvatosan távolítsa el a krémet egy kis területről. Ha a szőrzet könnyen eltávolítható, a maradék krémet is távolítsa el a spatulával, a szőr irányába. Ha a szőrzetet nem könnyű eltávolítani, hagyja a krémet a bőrön, de ne teljen el több 10 percnél a szőrtelenítés megkezdésétől. A krém hatásának ideje a szőrzet vastagságától függ. 3. A megmaradt krémet nedves szivaccsal eltávolíthatja, majd  mossa le a bőrt langyos vízzel (szappan nélkül) és törölje szárazra. 4. A száraz bőrre helyezzen kis mennyiségű szőrtelenítés uténi gélt. Gyengéden paskolja a bőrbe felszívódásig.

Figyelmeztetések:

Első használata előtt végezzen allergia tesztet: használja a bőrfelület kis részén, várjon néhány percet és mossa le. Amennyiben 24 órán belül a kezelt bőrfelületen nem jelentkezik allergiás reakció, használhatja a krémet. A használata utáni 24 órában a kezelt bőrfelületen ne használjon dezodort vagy izzadásgátlót. Kerülje a napozást. Tioglikolátot és egy alkalizálószert tartalmaz.

Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz!

ERŐS HATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY. NE DOBJA EL A CSOMAGOLÁST! (KARTONDOBOZ) NE HASZNÁLJA IRRITÁLT, NAPBARNÍTOTT, HEGES, EKCÉMÁS BŐRRE ÉS EGYÉB BŐRVÁLTOZÁSRA! KERÜLJE AZ ÉRINTKEZÉST NYÁLKAHÁRTYÁVAL! NE HASZNÁLJA FEJBŐR, MELL, ANÁLIS TERÜLET ÉS NEMI SZERVEK SZŐRTELENÍTÉSÉRE! SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN TARTANDÓ TŰZFORRÁSTÓL TÁVOL! GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!