Leírás

( 10997 Ft/100ml )

Hialuronsav, C+Cg vitamin

Szemkörnyék mély hidratálása.

„ Szarkalábak” és a fáradtság tüneteinek csökkentése.

5% KOFFEIN KOMPLEX élénkítő kezelés a szemkörnyéki bőrnek.

Ajánlás: Vékony, fényét és rugalmasságát vesztett szemkörnyéki bőrre. Az öregedés és a fáradtság látható tüneteire. A sötét karikákra, duzzanatokra  „táskák”, szarkalábakra való hajlam esetén.

ALKALMAZÁS: 1. Reggel és/vagy este vigyen fel néhány csepp szérumot a tiszta szemkörnyéki bőrre és a szemhéjra. 2. Végezzen gyengéd masszázst. 3. Vigyen fel egy szemkörnyékápoló krémet. 4. A legjobb eredmény érdekében használat előtt hűtse le a szérumot hűtőszekrényben.

összetevők: Aqua (Water),Caprylic/Capric Triglyceride,Glycerin,Caffeine,Maltodextrin,Ethylhexyl Stearate,Isopropyl Palmitate,Tripelargonin,Propanediol,Betaine,Ascorbyl Glucoside,Ascorbyl Tetraisopalmitate,Ceramide NG,Palmitoyl Hexapeptide-12,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Sodium Hyaluronate,C12-15 Alkyl Benzoate,Lauryl Glucoside,Tribehenin,Pentaerythrityl Distearate,Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate,Butyrospermum Parkii Butter,Tocopheryl Acetate,Phenoxyethanol,Potassium Cetyl Phosphate,Xanthan Gum,Sodium Carbomer,Hydroxyacetophenone,Ethylhexylglycerin,Hydroxyethylcellulose,Disodium EDTA,Citric Acid,Lactic Acid,Parfum (Fragrance),CI 15985