>, Körömápolás, Körömerősítők, Nail Theraphy Professional>Körömápoló 8in1 TOTAL ACTION arany szemcsékkel 12ml
­
Sale
  • p_mak_pazn_nailtherapy_8w1_golden_shine

Körömápoló 8in1 TOTAL ACTION arany szemcsékkel 12ml

799 Ft 499 Ft

behatol a körömlemez szerkezetébe, újjáépíti, regenerálja…

Termékleírás

8in1 TOTAL ACTION  Körömápoló arany szemcsékkel

A luxus körömerősítő aktív Strong Nail** komplexe behatol a körömlemez szerkezetébe, újjáépíti, regenerálja valamint serkenti a köröm növekedését. Kitölti a körömlemez mikroüregeit és megkeményíti, egyidejűleg biztosítja az optimális hidratáltsági szintet.

Véd a repedezés, töredezés és kettéhasadással szemben, növelve az ellenálló képességet a fizikai sérüléseknél. Védelmi réteget hoz létre a körmön, a gyengéd szemcsék pedig csillogó arany manikűr hatását nyújtják. Már 10 nap kezelés után a körmök visszanyerik egységes felületük és fényük.

Használat: Alkalmazás előtt rázza fel. 1. nap: alkalmazza közvetlenül a körmön. 2. nap: Vigye fel a második réteget. 3. nap: távolítsa el a régi rétegeket Nail Therapy lemosóval és ismételje meg a kezelést. Alkalmazza 2-3 hétig, majd hetente egyszer lakként vagy alapként.

Figyelem: Ne alkalmazza sérült körmön (pl. hibrid vagy akril manikűr eltávolítása után). Használat előtt védje a körömágybőrt olajjal vagy krémmel. • Kerülje a termék szembe jutását. • Gyúlékony! • Ne vegye szájba. Tartsa távol a gyerekektől. • 2% Formaldehidet tartalmaz. Ellenjavallt használata ha bármely összetevőjére allergiás. A terméket először tesztelje 2-3 napig. Allergiás reakciók, égő érzés vagy fájdalom esetén, szakítsa meg a kezelést.

*Élen a körömápolási termékek eladásában Lengyelországban -AC Nielsen 2014.05.03

**titán és gyémánt

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Körömápoló 8in1 TOTAL ACTION arany szemcsékkel 12ml”