Főoldal>BRAZILIAN BODY, Szépségápolás, Testápolás, Termékcsaládok>Brazilian Body Expressz barnító testhab 6in1 150ml

Brazilian Body Expressz barnító testhab 6in1 150ml

2.659 Ft

150ml ( 17727 Ft/l )

Cikkszám: 5903416006923 Kategóriák: , , ,

Leírás

Az első alkalmazás után természetes, aranyszínű barnulást nyújt, csíkok és foltok nélkül. A PURETAN™ komplex használatának köszönhetően az első hatások már az alkalmazás során láthatók, és idővel (kb. 5 óra elteltével) megerősödnek.

A könnyed, bársonyos összetétele tökéletesen eloszlik a bőrön, jellegzetes barna színe megkönnyíti az egyenletes és pontos alkalmazást. A hab tökéletesen alkalmazkodik a bőr tónusához, és lehetővé teszi, hogy egy idő után, csíkok és foltok nélkül élvezhesse a természetes barnulást. Az aloe víz és az E-vitamin mélyen hidratál, táplál és kisimít, ennek köszönhetően a látványos barnító hatás még tovább tart.

Alkalmazás: A készítmény alkalmazása előtt végezzen hámlasztást. Tegyen kis mennyiségű habot a kezére vagy speciális kesztyűre, és egyenletesen terítse szét a barnítani kívánt helyeken. A hatás fokozása érdekében alkalmazzon többet a termékből vagy ismételje meg az alkalmazást. Ne felejtse el alaposan megmosni a kezét, a termék használata után.

Összetevők:Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Glycerin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Caramel, Glycereth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Erythrulose, Juglans Regia Shell Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Sulfate, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI19140, CI42090, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Hexyl Cinnamal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brazilian Body Expressz barnító testhab 6in1 150ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top