Főoldal>Szépségápolás>Testápolás>99% NATURAL Orange extract Test krém-gél 400ml

99% NATURAL Orange extract Test krém-gél 400ml

2.525 Ft

400ml ( 6312 Ft/L)

Cikkszám: 5903416029458 Kategóriák: ,

Leírás

A melegítő, tápláló és feszesítő test krém-gél szatén textúrával, mélyen hidratálja és finoman felmelegíti a testet, nyugtató meleg érzést adva, mint a forró, aromás fürdő után.

A NUTRI-HOT COMPLEX™ technológián alapuló, innovatív formula feszesíti és revitalizálja a bőrt, míg a termoaktív tulajdonságok hatékonyan javítják a mikrokeringést és a hatóanyagok felszívódását. A C-vitaminban gazdag narancs kivonat és a gyömbér feszesíti a bőrt, fokozza annak rugalmasságát, valamint alapvető tápanyagokat biztosít. A fahéj, vanília és a datolya kivonatok hatékonyan csökkentik a szárazságot, miközben kellemes, fűszeres illat veszi körül az egész testet.

Alkalmazás: vigye fel a megtisztított bőrre, gyengéden masszírozva a testet.

Élvezze a finoman melegítő hatást.

Összetevők:Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Trisiloxane, Sodium Polyacrylate, Cocos Nucifera Oil, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Zingiber Ocinale Root Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Phoenix Dactylifera Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Betaine, Panthenol, Allantoin, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Ethylparaben, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Paranum Liquidum, Vanillyl Butyl Ether, Propylene Glycol, Trideceth-6, Citric Acid, Sodium Metabisulfite, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamal, Limonene, Eugenol, CI 15985.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„99% NATURAL Orange extract Test krém-gél 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top