Leírás

bőrkeményedéses, érdes és száraz sarokra

Intenzíven ápolja a sarok területét, különösen ott, ahol érdessé válik. A 20% -os PODOPeel ™ egyedülálló komplexen (tejsav, glikolsav, szalicilsav, karbamid) alapul, amely hatékonyan stimulálja a  hámlasztás folyamatát, a sarok sima és puha lesz. A borsmenta nyugtatja az újonnan lehámlasztott bőrt. A cukornád és narancs kivonat fokozza a hidratáltság érzését, táplálja az epidermiszt  és gyors regenerálódást biztosít.

Használati útmutató: 1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a lábát. 2. Nyissa ki a csomagot, vegye ki a hámlasztó párnát, és tegye a sarokra a képen látható módon. 3. Hajtsa ki a védőszövetet, és tekerje rá a hámlasztó párnára. 4. Az öntapadós ragasztószalagot alkalmazd, hogy összekapcsold a szövetet. Alkalmazás után mosson kezet langyos vízzel. 5. 60 perc elteltével távolítsa el a védőszövetet és a hámlasztó párnát. 6. Mossa le a lábát langyos vízzel. 7. A hámlás 3-5 nap múlva kezdődik. A bőrkeményedés, vastagságától függően a következő 3-5 napon belül leválik. Ne használjon bőrkeményedés eltávolítót, és ne szedje le a bőrkeményedést, az magától elkezd hámlani. Óvintézkedések: a termék kizárólag sarokra használatható. Ne használja másként, csak a használati útmutató szerint. • Használat előtt hajtson végre allergiavizsgálatot a termék kis mennyiségének bőrre történő felhordásával. • Kerülje a sérült, irritált vagy leégett bőrön történő alkalmazást. • Hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához, ha bőrpír, duzzanat, viszketés jelentkezik a bőrön, vagy ha ezek a tünetek a termék használata után is fennállnak. • A termék AHA és BHA savakat tartalmaz. Ne használja ezen anyagok érzékenysége vagy allergiája esetén. • Kerülje a termék szembe jutását. Ha a készítmény a szembe kerül, öblítse le vízzel. • Kerülje a közvetlen napfénynek való kitettséget vagy a tárolást magas és alacsony hőmérsékleten. • Tartsa távol gyermekektől.

Összetevők:Alcohol Denat., Aqua (Water), Glycolic Acid, Lactic Acid, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Urea, Betaine, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Acer Saccharum Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Ocinarum Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Salicylic Acid, Menthol, Sodium Hydroxide, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol.