Leírás

Minden bőrtípusra.

Az ORGANIC ALOE + COLLAGEN termékcsalád a 100% organikus aloe és a növényi kollagén szinergikus hatására épül. Az ultrakönnyű formuláknak köszönhetően hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, aktiválja annak regenerálódási folyamatait, ezáltal visszaállítja az arcbőr egészséges megjelenését és ragyogását. Intenzíven nyugtatja, hidratálja és védi a szem körüli gyenge bőrt. Egyedülálló formulája, az ALOE HYDRA DEEP SYSTEM ™ garantálja a hosszan tartó és mély hidratálást. Az ADIPOLESS ™ és a CYTOBIOL ™ LUMIN-EYE azonnal csökkenti a fáradtság tüneteit, például a sötét karikákat vagy a duzzanatokat. Acacia Collagen ™ és bioferment Wakame és bioPullulan kisimítja az apró vonalakat és ráncokat. A roll-on ideális minden bőrtípus napi ápolására. Gyorsan beszívódik, kellemesen hűsít és nem hagy zsíros filmréteget, biztosítva a kényelmes alkalmazást.

Alkalmazás: Minden reggel és este dörzsölje be a folyadékot a megtisztított szemkörnyéki bőrbe, a hűsítő applikátor véggel.

100% ORGANIC ALOE-azonnali hidratáló hatást és hosszan tartó komfort érzetet biztosít. Intenzíven regenerálja a bőrt és hatékonyan csillapítja az irritáció tüneteit.

NÖVÉNY KOLLAGÉN (Acacia Collagen ™)- ránctalanító hatású, intenzíven feszesíti a bőrt és védi a káros külső  tényezőktől.

Összetevők:Aqua (Water), Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Oil, Undaria Pinnatifida Cell Culture Extract, Fraxinus Excelsior Bark Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Acacia Seyal Gum Extract, Pullulan, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Glycolic Acid, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Silanetriol, Retinyl Palmitate, Lactobacillus, Linoleic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine , Menthyl Lactate, PPG-26-Buteth-26, Parfum (Fragrance), Potassium Citrate, Maltodextrin, Caprylic/Capric Triglyceride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Polysorbate 20, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal.