Főoldal>ORGANIC ALOE + COLLAGEN, Szépségápolás, Arcápolás, Termékcsaládok>ORGANIC ALOE + collagen hidratáló és nyugtató krém-gél 3az1-ben 50ml

ORGANIC ALOE + collagen hidratáló és nyugtató krém-gél 3az1-ben 50ml

2.249 Ft

50ml (44980 Ft/L)

Cikkszám: 5903416026952 Kategóriák: , , ,

Leírás

Minden bőrtípusra, érzékenyre is.

Az ORGANIC ALOE + COLLAGEN termékcsalád a 100% organikus aloe és a növényi kollagén szinergikus hatására épül. Az ultrakönnyű formuláknak köszönhetően hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, aktiválja annak regenerálódási folyamatait, ezáltal visszaállítja az arcbőr egészséges megjelenését és ragyogását. Intenzíven nyugtatja és táplálja a bőrt, komfortot és frissességet biztosítva egész napra. Egyedülálló formulája, az ALOE HYDRA DEEP SYSTEM ™ garantálja a hosszan tartó és mély hidratálást. A betain és a shea vaj megszünteti az irritáció tüneteit, csökkenti a szárazságot és visszaállítja a bőr selymes puhaságát. A pre- és probiotikum komplex erősíti az epidermisz immunrendszerét és kiegyenlíti a bőr tónusát. A krém ideális minden bőrtípus napi ápolására. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros filmréteget, biztosítva a kényelmes alkalmazást.

Alkalmazás: reggel és este vigyen fel kis mennyiségű krém-gélt a bőrre, az arcon, nyakon és  dekoltázson, gyengéden dörzsölje be.

100% ORGANIC ALOE-azonnali hidratáló hatást és hosszan tartó komfort érzetet biztosít. Intenzíven regenerálja a bőrt és hatékonyan csillapítja az irritáció tüneteit.

NÖVÉNY KOLLAGÉN (Acacia Collagen ™)– ránctalanító hatású, intenzíven feszesíti a bőrt és védi a káros külső  tényezőktől.

Összetevők:Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Undaria Pinnatifida Cell Culture Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Acacia Seyal Gum Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lactobacillus, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Polyacrylate, Betaine, Olus Oil, Linoleic Acid, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Maltodextrin, Polysorbate 20, Trideceth-6, Paraffinum Liquidum, Sodium Sulfate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 19140, CI 42090.

Akció időtartama: 2023.10.01-2023.10.31.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ORGANIC ALOE + collagen hidratáló és nyugtató krém-gél 3az1-ben 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top