Leírás

Tökéletlenségek elleni kezelés minden bőrtípusra

Szabályozza a faggyúkiválasztást. Összehúzza a pórusokat.

A kezelés a 10% niacinamid komplexen (B3 vitamin) és az 1% cink komplexen alapul, mely a pattanásokra hajlamos bőr számára maximális hatékonyságot nyújt.

10% NIACINAMIDE komplex – niacinamid vagy B3-vitamin, pattanásos bőr ápolására ajánlott. Minimalizálja a pórusokat, csökkenti a tökéletlenségeket, megerősíti a bőr lipid korlátját, ezáltal javítja az epidermisz ellenálló képességét új pattanások megjelenésével szemben.

1% ZINC PCA – cink komplex,  enyhíti  a pattanások tüneteit és csökkenti a túlzott faggyútermelést.

A glikolsav komplex 5% felgyorsítja a sejtek megújulását, serkenti a fibroblaszt sejteket, ezáltal javítva a bőr rugalmasságát és feszesít.

HATÁSOK: a bőr visszanyeri simaságát, komfortját és egyenletes tónusát, csökkennek a tökéletlenségek és megszűnik a bőrpír. Az epidermisz hidratált és rugalmas marad, míg a pattanások tünetei enyhülnek.

Vegán Friendly formula

Összetevők:Aqua (Water), Niacinamide, Glycerin, Propanediol, Zinc PCA, Betaine, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Lactic Acid, Magnesium PCA, Urea, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Polysorbate 60.