Leírás

minden bőrtípusra

Az intenzív, innovatív formula magas, 30% koncentrációban tartalmazza az alfa-hidroxi-savakkal (AHA-k, beleértve a glikolsavat) és 2% -ban a szalicilsavval alkotott komplexet, így hatékonyan hámlasztja az elhalt epidermiszt, megszünteti a tökéletlenségeket és elszíneződéseket, felgyorsítja a bőr regenerálódását.
A 30% AHA-komplex, beleértve a glikolsavat, hatékonyan szabályozza az epidermisz sejtek megújulását, csökkenti az érdességet és minimalizálja a pattanásos hegeket.
A 2% BHA-komplex megakadályozza a bőr tökéletlenségeinek kialakulását, segíti a mitesszeres bőr tisztítását, tompítja a T zóna fényességét.

HATÁSOK: A bőr kisimult, megújult és friss lesz. Visszanyeri  természetes ragyogását  és rugalmasságát. Csökkenti a bőr tökéletlenségeinek és a pattanásos hegek láthatóságát.

Vegán Friendly formula.
Alkalmazás:
vigye fel a megtisztított és száraz bőrre, elkerülve a szem- és  ajkak területeit. Hagyja max. 10 percig a bőrön.  Alaposan öblítse le langyos vízzel. Használja hetente 1-2 alkalommal.
Figyelmeztetés:  Csak külső felhasználásra!  Használat előtt végezzen allergiás tesztet a bőr kis részén. Ne használja sérült, irritált bőrön. Enyhe égő érzés vagy bizsergés jelentkezhet az alkalmazás során, ez  természetes bőrreakció. Ha ezek a tünetek továbbra is fennállnak vagy fokozódnak, abba kell hagyni a termék használatát. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. A kezelés alatt és a kezelés befejezését követő 4 héten kerülje az erős napfényt és a szoláriumot.
Tartsa távol gyermekektől. Védje napfénytől.

Összetevők:Aqua (Water), Glycolic Acid, Propanediol, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Lactic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ipomoea Batatas Root Extract, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Panthenol, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Maltodextrin, Polysorbate 60.