Leírás

A mélyen hidratáló ajakbalzsam-szérum bársonyosan simává varázsolja ajkait, táplálja és javítja rugalmasságukat.

A finom szín ragyogást kölcsönöz ajkaknak! A vegán recept shea vajjal és szkvalánnal tökéletesen regenerálja és mélyen hidratálja a bőrt.

A hialuronsav és a vegán kollagén gondoskodik a megfelelő táplálásról és hidratálásról.

A Candelilla viasz és a ricinusolaj zsírozza, fényesíti és javítja a finom hámréteg rugalmasságát, az E-vitamin pedig csodálatos antioxidánsként gátolja a bőr öregedési folyamatát.

Összetevők:Polybutene,Petrolatum,Caprylic/Capric Triglyceride,Pentaerythrityl Tetraisostearate,Octyldodecanol,Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin),Ethylhexyl Palmitate,Synthetic Wax,Glyceryl Behenate,Sorbitan Olivate,Silica Dimethyl Silylate,Euphorbia Cerifera Cera,Squalane,Butyrospermum Parkii Butter,Ricinus Communis Seed Oil,Dipotassium Glycyrrhizate,Vegetable Collagen,Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate,Aqua (Water),PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides,Octyldodeceth-25,Sodium Hyaluronate,Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Decylene Glycol,Ascorbic Acid,Ascorbyl Palmitate,Citric Acid,PEG-8,Tocopherol,Glyceryl Caprylate,Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer,Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer,Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate,Aroma,Benzyl Alcohol,CI 77491,CI 77492,CI 77499,CI 15850,CI 77891.