Leírás

Egy rendkívül tápláló, éjszakai használatra szánt ajakápoló regenerálja és hidratálja az ajkakat. Az aktív összetevők sokasága lehetővé teszi, hogy már reggeltől gyönyörű ajkakat élvezhess!

A rendkívül tápláló maszk a repedezett ajkakat kivételesen bársonyos ajkakká varázsolja! Az aktív összetevők gazdagsága táplálja a nagyon finom hámréteget. A vegán formula szkvalánnal és shea vajjal regenerálja az irritációt, kisimítja és mélyen hidratál. A karnaubaviasz és a kandelillaviasz puhítja és tökéletesen hidratálja a bőrt. A jojobaolaj, az olívaolaj és a napraforgóolaj láthatóan feszes, nyugtató, nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A kakaóvaj mély hidratálást és intenzív regenerációt biztosít. Az E-vitamin antioxidáns és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik. Használja ezt az összetevők tökéletes keverékét csokoládé illattal este, hogy reggel sima ajkakat élvezhessen.

 

HASZON

Erősen táplál

Mélyen regenerál

Hidratálja az ajkakat

Kisimítja és táplálja

Keni az ajkakat

Gyönyörű illat

Vegán formula

Összetevők:Polybutene,Helianthus Annuus Seed Oil,Diisostearyl Malate,Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2,Caprylic/Capri Triglyceride,Pentaerythrityl Tetraisostearate,Isononyl Isononanoate,Soybean Glycerides,Euphorbia Cerifera Cera,Cera Microcristallina,Glyceryl Behenate,Synthetic Wax,Butyrospermum Parkii Butter Unsaponifiables,Sorbitan Olivate,Copernicia Cerifera Cera,Ricinus Communis Seed Oil,Silica Dimethyl Silylate,Tocopheryl Acetate,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Squalane,Theobroma Cacao Seed Butter,Olea Europaea Fruit Oil,Ascorbic Acid,Ascorbyl Palmitate,Citric Acid,PEG-8,Tocopherol,Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate,Aroma,Benzyl Alcohol,CI 77491,CI 77492,CI 77499,CI 77891,CI 19140.