Leírás

A korrektor kellemesen könnyed formulája nemcsak elrejti a tökéletlenségeket és kiegyenlíti az arcszínt, hanem hidratálja is a bőrt.

A Wonder Match korrektor az ápolás és a szépítő hatás tökéletes kombinációja!

A hialuronsavat, termálvizet és amazóniai agyagot tartalmazó kozmetikum formulája kellemesen simává és hidratálttá varázsolja a bőrt. A csodálatos összetevők az öregedés ellen is hatnak!
A korrektor könnyed, a bőrön alig érezhető formulája tökéletesen elrejti a szem alatti sötét karikákat, kiegyenlíti a bőrszínt és elfedi a tökéletlenségeket. A korrektor úgy lett kialakítva, hogy a bőr megfiatalodott, ragyogó és friss legyen!

Összetevők:Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Isododecane, Phenyl Trimethicone, Polybutene, Polyglyceryl-4 Isostearate, Sodium Chloride, Cera Alba, Cera Microcristallina, Magnesium Sulfate, PEG/PPG-19/19 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Microcrystalline Cellulose, Propylene Carbonate, Trimethylsiloxysilicate, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Kaolin, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Alumina, Magnesium Oxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance). (+/-) CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).