Főoldal>Szépségápolás, Szőrtelenítés, SZŐRTELENÍTŐK>Szőrtelenítő krém Aloe Vera + E vitamin 3az1-ben 125ml

Szőrtelenítő krém Aloe Vera + E vitamin 3az1-ben 125ml

1.149 Ft

125ml ( 9192 Ft/l )

HÓNALJ, KAR, BIKINI, érzékeny bőr

Cikkszám: 5901761967623 Kategóriák: , ,

Leírás

HÓNALJ, KAR, BIKINI, érzékeny bőr

Gyors hatás. Késlelteti a szőrnövekedést. Erős hidratálás és regenerálás.

Használati utasítás:  A krémet egyenletesen kenje szét a szőrteleníteni kívánt területeken a spatula használatával. Ne dörzsölje bele a bőrbe.  Hagyja a bőrön 3 percig, majd a spatula segítségével óvatosan távolítsa el a krémet egy kis területről. Ha a szőrzet könnyen eltávolítható, a maradék krémet is távolítsa el a spatulával, a szőr irányába. Ha a szőrzetet nem könnyű eltávolítani, hagyja a krémet a bőrön, de ne teljen el több 10 percnél a szőrtelenítés megkezdésétől.  A megmaradt krémet nedves szivaccsal eltávolíthatja, majd alaposan mossa le a bőrt langyos vízzel (szappan nélkül) törölje szárazra.

Figyelmeztetések:

Első használata előtt végezzen allergia tesztet: használja a bőrfelület kis részén, várjon néhány percet és mossa le. Amennyiben 24 órán belül a kezelt bőrfelületen nem jelentkezik allergiás reakció, használhatja a krémet. A használata utáni 24 órában a kezelt bőrfelületen ne használjon dezodort vagy izzadásgátlót. Kerülje a napozást. Tioglikolátot és egy alkalizálószert tartalmaz.

Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz!

Tartsa be a használati útmutató előírásait!

ERŐS HATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY.  GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

ARC SZŐRTELENÍTÉSRE NE HASZNÁLJA!

NE DOBJA EL A CSOMAGOLÁST! (KARTONDOBOZ)

 

összetevők: Aqua (Water) Cetearyl Alcohol Calcium Hydroxide Thioglycolic Acid Potassium Hydroxide Ceteareth-20 Propylene Glycol Glyceryl Stearate SE Parfum (Fragrance) Ethylhexyl Stearate Paraffinum Liquidum Butylene Glycol Glycerin Larrea Divaricata Extract Lecithin Aloe Barbadensis Leaf Extract Hydrolyzed Silk Extract Tocopherol Potassium Sorbate Sodium Metabisulfite Hydroxycitronellal Geraniol Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde Butylphenyl Methylpropional Citronellol Hexyl Cinnamal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szőrtelenítő krém Aloe Vera + E vitamin 3az1-ben 125ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top