Segíthetünk? 06 56 210 211|eveline@eveline.hu
>, Slim Extreme 4D, Szépségápolás, Testápolás>Slim Extreme 4D Gyémánt szérum 250ml
­

Slim Extreme 4D Gyémánt szérum 250ml

1.749 Ft

Innovatív karcsúsító termék amely ötvözi a természetes aktív összetevők hatékonyságát a legújabb kozmetológiai és esztétikai orvoslás vívmányaival. A szérum új formulája mikroszkopikus gyémánt részecskéket és a hatóanyagok különleges kompozícióját tartalmazza.

Cikkszám: 16e529cf848b Kategóriák: , , ,

Termékleírás

Hatások:
Innovatív karcsúsító termék amely ötvözi a természetes aktív összetevők hatékonyságát a legújabb kozmetológiai és esztétikai orvoslás vívmányaival. A szérum új formulája mikroszkopikus gyémánt részecskéket és a hatóanyagok különleges kompozícióját tartalmazza, amely intenzíven stimulálja a zsírégetést a bőr alatti szövetekben és rendkívül hatékonyan csökkenti a cellulitot.
– redukálja a zsírszöveteket és a cellulitot
– serkenti a mikrokeringést
– formálja az alakot
– 48 órán át hat

Aktív összetevők:
– A gyémánt mikrokristályok élénkítik a mikrokeringést, aktívan oxidálják a sejteket és növelik az aktív hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegébe.
– A termék azonnali hatékonyságát növeli a hialuronsav nagy molekulasúlya, amely mélyen hidratál, kisimít és feszesít.
– A biohyaluron Slim Complex™ gyengéd filmréteget képez a bőrön, amely láthatatlan kivilágosító és kisimító fűzőt alkot.
– A növényi őssejtek aktivizálják az elgyengült és inaktív őssejteket a bőrben, ami által stimulálják természetes regenerációját. Lehetővé teszi a cellulit természetes módon való leküzdését.
– A Lipocell-Slim Complex® stimulálja a zsírszövetek égetésének folyamatát, erős alak karcsúsító és formázó hatású.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Slim Extreme 4D Gyémánt szérum 250ml”