Segíthetünk? 06 56 210 211|eveline@eveline.hu
>, Slim Extreme 4D, Szépségápolás, Testápolás>Slim Extreme 4D Fitnesz szérum 250ml
­

Slim Extreme 4D Fitnesz szérum 250ml

1.599 Ft

Speciális ápolást nyújt a testnek az azonnali karcsúsító és fogyasztó hatás által. A formula aktívan támogatja a zsírégetést és rendkívül hatékonyan csökkenti a cellulitot. A meglévő terhességi csíkokat kisimítja, meggátolja újak kialakulását.

Cikkszám: 3e11ea313399 Kategóriák: , , ,

Termékleírás

Hatások:
A legújabb tudományos eredményeket kihasználva, az Eveline Cosmetics laboratórium szakértői olyan innovatív technológiailag fejlett formulát alkottak, amely speciális ápolást nyújt a testnek az azonnali karcsúsító és fogyasztó hatás által. A formula aktívan támogatja a zsírégetést és rendkívül hatékonyan csökkenti a cellulitot. A meglévő terhességi csíkokat kisimítja, meggátolja újak kialakulását. A szérumban felhasznált legújabb generációs összetevők speciálisan a hatékony alak karcsúsítás és formázás céljából lettek kiválasztva. A termék hatékonyan formázza az alakot és segít elérni a látványos karcsúsító hatást, a fitnesz edzéshez hasonlóan.
Az aktív hatóanyagok széles választékát tartalmazó formula eljut a legmélyebb rétegekben lévő zsírszövetekhez, stimulálva a sejteket a zsírégetésre és a cellulit csökkentésre.

A legjobb eredmény a szérum testmozgás melletti használatával érhető el!

Aktív összetevők:
bioSlim-Fitness Complex™ – erős karcsúsító és anticellulit hatású, erősíti a többi alakformázó összetevő működését.
Lipocell-Slim® Complex és L-carnitine – intenzíven stimulálják a mikrokeringést, ezáltal támogatva a cellulit és zsírszövet csökkentést.
Kollagén és pro-elasztin – javítja a bőr simaságát, feszességét és rugalmasságát.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Slim Extreme 4D Fitnesz szérum 250ml”