Segíthetünk? 06 56 210 211|eveline@eveline.hu
>, Testápolás>Mezoterápia&Ultrahang Koncentrált Anticellulit Szérum 250ml
­
  • e_piel_slim_ultrasound_copy

Mezoterápia&Ultrahang Koncentrált Anticellulit Szérum 250ml

1.849 Ft

Csökkenti a comb kerületét…

Kategóriák: ,

Termékleírás

Mezoterápia&Ultrahang Koncentrált Anticellulit Szérum

Csökkenti a comb kerületét. Aktiválja a zsírszövet égését. Csökkenti a cellulitot.

Hűsítő formula. 0% parabén.

Cellulit spirál- A cellulit kialakulásának mechanizmusát a spirálhoz lehet hasonlítani. A zsírsejtek nem csak a zsírokat raktározzák és deformálódnak a túlzott felhalmozásuktól, de sokszorozódnak és behatolnak más szövetekbe is. A szérum innovatív formulája megküzd a cellulit kialakulásával a spirál minden szakaszában és komplex 360° feszesítést biztosít.

A forradalmi MESOtherapy ANTI-AGE Complex™  technológiának köszönhetően a gondosan kiválasztott anticellulit összetevők invazív mentesen hatolnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

Innovatív aktív összetevők:

PHYTOSONIC™ – a legújabb, ultrahangot kihasználó, anticellulit technológiák által ihletett komplex. A zsírsejtekben végbemenő természetes folyamatokat stimulálja, fékezi növekedésüket és csökkenti a cellulitot.

SALSOTHIN G. – Innovációs aktív összetevő, hatékonyan gyorsítja a zsírszövet égését, aminek köszönhetően láthatóan csökkenti annak vastagságát és méretét.

bioHyaluron  Complex ™– – az intradermális hialuronsav behatol a bőr mélyebb rétegeibe, visszatartva a benne lévő vizet, amely befolyásolja a feszesség és rugalmasság javítását.

A Koffein stimulálja a mikrokeringést, gyorsítja a sejt metabolizmust a bőrben, egyidejűleg növeli annak feszességét, tömörségét és rugalmasságát.

CENTELLA ASIATICA stimulálja a bőrt a kollagén és elasztin termelésre. Meggátolja a feszesség és rugalmasság vesztését, javítja a mikrokeringést, ennélfogva aktiválja a zsírok metabolizmusát és csökkenti a cellulitot.

növényi tej Chufa Milk EC – eljuttatja a bőrnek az értékes vitaminokat és ásványokat, ezáltal intenzíven táplál és revitalizál.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Mezoterápia&Ultrahang Koncentrált Anticellulit Szérum 250ml”