Segíthetünk? 06 56 210 211|eveline@eveline.hu
>, Testápolás>Mezo Push Up Intenzív Mellnagyobbító és struktúra javító szérum 200ml
­
  • mezo_pushup_intens_serum_powieksz_i_popr_strukt_biustu1

Mezo Push Up Intenzív Mellnagyobbító és struktúra javító szérum 200ml

1.799 Ft

már az első alkalmazása után látványos mellnövelő és feszesítő eredményeket garantál…

Kategóriák: ,

Termékleírás

Mezo Push Up Intenzív Mellnagyobbító és struktúra javító szérum

Növeli a mellek méretét. Visszaadja feszességét. Formázza és megemeli.

A forradalmi MESOtherapy ANTI-AGE Complex™ technológiának köszönhetően a szérum már az első alkalmazása után látványos mellnövelő és feszesítő eredményeket garantál, invazív sebészeti beavatkozás szüksége nélkül. Megakadályozza a múló idő hatásaként jelentkező megereszkedést és rugalmasság vesztést valamint lehetővé teszi hosszú ideig megőrizni a mellek szép megjelenését.

Innovatív aktív összetevők:

VOLUFILINE™ – látványosan formázza a melleket a lipidek és zsírsejtek mennyiségének növelésével. A kis méretű mellek mérete növekszik,a nagyobbak pedig visszanyerik feszességük és kerek formájuk.

PhytoCellTec™ – a svájci almafa biológiailag aktív növényi őssejtjei, amelyek elindítják a bőr sejtjeinek gyors helyreállítását és aktívan fiatalítják azokat.

PULLULAN – regenerálja a bőrszöveteket és megakadályozza ernyedésüket, javítja a mikrokeringést, feszesít és rugalmassá teszi a bőrt, megemeli és formázza a melleket.

KIGELIA AFRICANA – különösen erős mellfeltöltő és növelő hatása van.

ACACIA COLLAGEN – stimulálja a bőrsejteket a fokozott kollagén termelésre. Láthatatlan lifting hatású és mell megtartó mikrohálót hoz létre a bőrön. Formázza a mell vonalait és azonnali push-up hatást nyújt.

bioHyaluron  Complex ™– – az intradermális hialuronsav behatol a bőr mélyebb rétegeibe, visszatartva a benne lévő vizet, amely befolyásolja a bőr feszességének és rugalmasságának javítását a melleken.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Mezo Push Up Intenzív Mellnagyobbító és struktúra javító szérum 200ml”