Főoldal>Termékcsaládok>ORGANIC ALOE + COLLAGEN>Organikus ALOE + COLLAGEN tisztító és nyugtató arctisztító hab 150ml

Organikus ALOE + COLLAGEN tisztító és nyugtató arctisztító hab 150ml

1.825 Ft

150ml( 12166Ft/L)

Cikkszám: 5903416026754 Kategóriák: ,

Leírás

Minden bőrtípusra érzékenyre is.

Szemészetileg tesztelt.

A 100%-ban organikus aloe vera és növényi kollagén szinergikus működésén alapuló arctisztító hab gyengéden megtisztítja a bőrt a felesleges faggyútól és minden szennyeződéstől, azonnal csillapítja az irritáció és a bőrpír tüneteit. A vegán formula frissen és simán hagyja a bőrt, a feszesség érzése nélkül. Aktív összetevők: hidratáló ALOE HYDRA DEEP SYSTEM™, fiatalító Acacia Collagen™, kisimító és puhító avokádó, tisztító lótuszvirág, tápláló mandulaolaj, nyugtató allantoin és betain.

ALKALMAZÁS: vigyen fel egy kis habot a nedves arcbőrre, finoman masszírozza és öblítse le vízzel. Kerülje a szem és az ajak környékét.

Összetevők:Aqua (Water),Coco-Glucoside,Glycerin,Cocamidopropyl Betaine,Heptyl Glucoside,Sodium Cocoyl Glutamate,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Acacia Seyal Gum Extract,Persea Gratissima Fruit Extract,Nelumbo Nucifera Flower Extract,Nymphaea Coerulea Flower Extract,Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate,Vegetable Collagen,Betaine,Allantoin,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate,Gluconolactone,Calcium Gluconate,Parfum (Fragrance),Sodium Chloride,Polyglyceryl-3 Cocoate,Polyglyceryl-4 Caprate,Polyglyceryl-6 Caprylate,Polyglyceryl-6 Ricinoleate,Propylene Glycol,Propanediol,Citric Acid

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Organikus ALOE + COLLAGEN tisztító és nyugtató arctisztító hab 150ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top