Főoldal>Termékcsaládok>ORGANIC ALOE + COLLAGEN>ORGANIC ALOE + COLLAGEN Tisztító Micellás víz 3az1-ben 400ml

ORGANIC ALOE + COLLAGEN Tisztító Micellás víz 3az1-ben 400ml

1.575 Ft

400ml ( 3937 FT/L)

Cikkszám: 5903416007524 Kategóriák: ,

Leírás

Minden bőrtípusra, érzékenyre is.

Eltávolítja a vízálló sminket is.

Szemészetileg tesztelt

A 100%-ban organikus aloe vera és növényi kollagén szinergikus működésén alapuló tisztító micellás víz gyengéden tisztítja a bőrt, és egyetlen mozdulattal eltávolítja a vízálló sminket is. Az ALOE HYDRA DEEP SYSTEM™ innovatív technológiájának köszönhetően tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket a bőrfelületről. Ideálisan frissít és hidratál, visszaállítja a megfelelő pH-értékét. Aktív összetevők: Acacia Collagen™, Centella asiatica, hialuronsav, kókuszvíz.

Alkalmazás: áztasson be egy vattakorongot  micellás vízzel és gyengéden törölje át az arcot, a szemeket, az ajkakat és a nyakat. Vízálló smink esetén tartsa rajta néhány másodpercig.

Összetevők:Aqua (Water),PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides,Propanediol,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Cocos Nucifera Water,Centella Asiatica Leaf Extract,Acacia Seyal Gum Extract,Polymnia Sonchifolia Root Juice,Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate,Alpha-Glucan Oligosaccharide,Lactobacillus,Hyaluronic Acid,Hydrolyzed Glycosaminoglycans,Polyglyceryl-4 Caprate,Polyglyceryl-6 Caprylate,Cetrimonium Bromide,Hydroxyacetophenone,Levulinic Acid,Potassium Sorbate,Sodium Benzoate,Sodium Levulinate,Parfum (Fragrance),Tetrasodium Glutamate Diacetate,Glycerin,Maltodextrin,Citric Acid

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ORGANIC ALOE + COLLAGEN Tisztító Micellás víz 3az1-ben 400ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top