Leírás

HYALURON CONCENTRATE

Szuperkoncentrált Ráncfeltöltő Szérum

 

A Hyaluron & Collagen egy exkluzív dermokezelés hialuronsavval, amely ötvözi az öregedésgátló ápolás holisztikus megközelítését a leghatékonyabb anyagok felhasználásával.

A LUXURY VISAGE LIFT SYSTEM™ innovatív technológia biztosítja a ráncok láthatóságának látványos csökkenését, valamint a bőr feszességének javulását.

A RÁNCOK GYORS CSÖKKENTÉSE ÉS KISIMÍTÁSA

A  szérum azonnal biztosítja a ráncok csökkentését, intenzíven hidratál és feszesít.  Az interdermális hialuronsavon alapuló szérum koncentrált  összetétele növeli a bőr rugalmasságát, legyőzi a szabadgyököket és jelentősen késlelteti az öregedési folyamatokat. Gyorsan felszívódik a bőrbe, selymesen simává és láthatóan fiatalabbá teszi. Használható krémmel együtt vagy mint sminkalap.

ÖREGEDÉSGÁTLÓ  A ráncok kisimításának és az elmélyülésük megakadályozásának érdekében hetente háromszor, apró mennyiségben kenjük a megtisztított bőrre, a feszesítést igénylő területeken. Használhatja reggel vagy este. A kezelés 30+ bőrre ajánlott.

LIFTING ÉS RÁNCCSÖKKENTÉS

Érett bőr heti kezelésére. A szérumot minden reggel és este 7 egymást követő napon kell alkalmazni. Az egész arc felületén használható. A kezelés után ajánlott, hogy legalább 3 hétig nehasználja a terméket.

DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT

 

összetevők: Aqua (Water), Glycerin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Ethylhexylglycerin.