Termékleírás

Hyaluron & Collagen 60+ Regeneráló-Fiatalító krém-koncentrátum

Nappali és éjszakai krém. Érett bőrre, érzékenyre is.

 

A BŐRÁPOLÁS DERMOKOZMETIKAI HATÉKONYSÁGA

A Hyaluron & Collagen egy exkluzív dermokezelés bioaktív kollagénnel és a szferikus hialuronsavval, amely ötvözi az öregedésgátló ápolás holisztikus megközelítését  a leghatékonyabb anyagok felhasználásával. A LUXURY VISAGE LIFT SYSTEM™ innovatív technológia biztosítja a ráncok láthatóságának látványos csökkenését, valamint a bőr feszességének javulását.

A krém-koncentrátum csökkenti a mély ráncok láthatóságát, és az összetevők koncentrált koktéljának köszönhetően láthatóan megnöveli a bőr hidratáltságát és tápláltságát, ezzel is segítve a bőr regenerálódását.
SZFERIKUS HIALURONSAV– A hialuronsav “mikrokapszulák” bioaktív ránctfelöltő anyagként működnek. Intenzíven kisimítanak és a hidratálás erőteljes adagját zárják az epidermiszbe.
BLUE COLLAGEN™, az úgynevezett tengeri kollagén tartalmazza a tápláló aminosavak szekvenciáját. Hatékonyan regenerál, rugalmassá teszi a bőrt és helyreállítja fiatalos puhaságát.
MANDULAOLAJ hosszas hidratáltságot biztosít a bőrnek, ezzel hatékonyan növeli feszességét,  miközben lágyságot biztosít.
RESVERATROL, az egyik legerősebb antioxidáns. Semlegesíti a szabad gyökök káros hatásait, ezáltal erősítve az epidermiszt.
A-, E-, F- VITAMINOK feltöltik a bőr évek alatt felmerült táplálási hiányosságait, revitalizálják és segítik a regenerálás folyamatait.