>, GOLD LIFT EXPERT, Szépségápolás, Termékcsaládok>Gold Lift Expert Luxus Szemkörnyékápoló krém 24k arannyal SPF8 15ml
­
  • Gold Lift Expert szemkr.

Gold Lift Expert Luxus Szemkörnyékápoló krém 24k arannyal SPF8 15ml

1.299 Ft

visszaadja a bőr megfelelő tömörségét…

Termékleírás

Az aranycérna arc-lifting kezelés, vitathatatlanul az első számú alternatívája az esztétikai orvosi klinikák invazív sebészeti eljárásainak. A lifting aranycérnák rendkívülien hatékonyak az arc fiatalításban és kontúrozásban. Az élvonalbeli 24k Gold Therapy 4D™

technológiának köszönhetően, a krémek egyedi, 24k kolloid arannyal gazdagított formulája,

sokoldalú fiatalító hatást biztosít: redukálja a rögzült ráncokat, visszaadja a bőr megfelelő tömörségét, a lifting hatású cérnákhoz hasonlóan.

24k tiszta arany szemcsék lifting hatást nyújtanak a bőrnek, azonnal a használat után. Serkenti az intenzív kollagén szintézist, amely lehetővé teszi az arc megújulását és a látható ránccsökkentést. Az arany erősíti az ANTI-AGE komplex hatásait, lassítja a melanin termelést és visszaadja az arc természetes ragyogását.

Argatensyl™ növeli a bőr feszességétazonnal a használat után. Rendszeres használatnál, garantálja a hosszan tartó feszesítő, kisimító és szín korrigáló hatást.

Hialuronsav azonnal behatol a bőrbe és mikro rétegeket hoz létre, melyek belülről töltik fel a ráncokat. Intenzíven hidratálja a bőrt, helyreállítja bársonyos simaságát és puhaságát.

Aktív összetevők: Koncentrált Koffein, Laminaria Algae, Gesztenye levél kivonat, Szemvidítófű és ezerjófű kivonat, Inca Inchi olaj

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Gold Lift Expert Luxus Szemkörnyékápoló krém 24k arannyal SPF8 15ml”