>, GOLD LIFT EXPERT, Szépségápolás, Termékcsaládok>Gold Lift Expert 60+ Luxus Fiatalító nappali és éjszakai krém-szérum 24k arannyal 50ml
­
Sold Out Sold Out
  • Gold Lift Expert kr. 60+

Gold Lift Expert 60+ Luxus Fiatalító nappali és éjszakai krém-szérum 24k arannyal 50ml

1.899 Ft

visszaadja a bőr megfelelő tömörségét…

Elfogyott

Termékleírás

érett, száraz és érzékeny bőrre

Az aranycérna arc-lifting kezelés, vitathatatlanul az első számú alternatívája az esztétikai orvosi klinikák invazív sebészeti eljárásainak. A lifting aranycérnák rendkívülien hatékonyak az arc fiatalításban és kontúrozásban.

Az élvonalbeli 24k Gold Therapy 4D™ technológiának köszönhetően, a krémek egyedi, 24k kolloid arannyal gazdagított formulája, sokoldalú fiatalító hatást biztosít: redukálja a rögzült ráncokat, visszaadja a bőr megfelelő tömörségét, a lifting hatású cérnákhoz hasonlóan.

24k tiszta arany szemcsék lifting hatást nyújtanak a bőrnek, azonnal a használat után. Serkenti az intenzív kollagén szintézist, amely lehetővé teszi az arckontúr fiatalítását és a látható ránccsökkentést. Az arany erősíti az ANTI-AGE komplex hatásait, lassítja a melanin termelést és visszaadja az arc természetes ragyogását.

Hialuronsav alacsony molekulatömeggel, azonnal behatol a bőrbe és mikro rétegeket hoz létre, melyek belülről töltik fel a ráncokat.

Oligoceane™ – egy komplex, amely ásványi sókban és oligoelemekben gazdag, termálvizek ásványaira épül. Intenzíven táplál, hidratál és kisimít, erősen revitalizálja és láthatóan fiatalítja a bőrt.

Aktív összetevők: Adenozin, Növényi ceramidok, Marula olaj, Avokádó olaj, Argánolaj

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Gold Lift Expert 60+ Luxus Fiatalító nappali és éjszakai krém-szérum 24k arannyal 50ml”