Glycol Therapy 5% Tonik 110ml

2.099 Ft

110ml ( 19081 Ft/l )

Cikkszám: 5903416004622 Kategóriák: , , ,

Leírás

a bőr tökéletlenségei ellen, minden bőrtípusra
A tonik, az AHA-savak 5% -os koncentrációjával hatékonyan tisztítja és tonizálja a bőrt, finoman hámlasztja az elhalt epidermiszt, minimalizálja a kitágult pórusokat, csökkenti a tökéletlenségeket, helyreállítja  a bőr vitalitását és a természetes ragyogást.
Aktív összetevők: 5% AHA-k (glikolsav és tejsav), RIFERM rizsvíz, Panthenol.
Alkalmazás: vigyen fel kis mennyiségű tonikot egy pamutvattára, törölje le az arcot, nyakat és dekoltázst. Kerülje a szem és az ajkak területét. Használja reggel és / vagy este. Ha irritáció lép fel, csökkentse az alkalmazás gyakoriságát.
Figyelmeztetés: Csak külső felhasználásra szánt termék. Használat előtt végezzen allergiás tesztet a bőr kis részén. Ne használja sérült, irritált bőrön. Kerülje a szembe jutást. Ha irritáció jelei jelentkeznek, hagyja abba a termék használatát. Tartsa távol gyermekektől. Védje napfénytől.

Összetevők:Aqua, Propanediol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Aminomethyl Propanol, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Glycereth-18 Ethyhexanoate, Glycereth-18, Parfum, Panthenol, Allantoin, Salix Alba Bark Extract, Betula Alba Bark/Leaf Extract, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Sulfur, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Glycol Therapy 5% Tonik 110ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top