>, EXPERT C VITAMIN, Szépségápolás, Termékcsaládok>Fiatalság Aktivátor koncentrált szérum-maszk szemkörnyékre 15ml
­
  • szem serum

Fiatalság Aktivátor koncentrált szérum-maszk szemkörnyékre 15ml

1.149 Ft

hatékonyan redukálja a szem alatti „táskákat”, világosítva a sötét karikákat…

Termékleírás

Fiatalság Aktivátor koncentrált szérum-maszk szemkörnyékre

kitölti a ráncokat, redukálja a duzzanatokat és sötét karikákat

A szemkörnyéki érzékeny bőr komlex ápolására javasolt. Formulája gazdag 3 bioaktív antioxidánsban: újgenerációs koncentrált C vitamin, Glycohyal LW  és hialuronsav,

javítja a mikrokeringést, hatékonyan redukálja a szem alatti „táskákat”, világosítva a sötét karikákat és azonnal csökkentve a fáradtság nyomait. Intenzíven táplálja a bőrt, hatékonyan fékezve a sejtek öregedési folyamatait, láthatóan kitölti a ráncokat és csökkenti a szemkörnyéki mimikai vonalakat.

Egyedi formulájának alapja a  TRI-HYBRID VITAMIN C TECHNOLOGY™, védi a bőrsejtek DNS-ét, mélyen hidratál és regenerál.

Aktív összetevők:

EXPERT C™ COMPLEX – erős koncentrációjú újgenerációs C-vitamin, stimulálja a kollagén rostok szintézisét, aktiválja a fiatalos sejtek anyagcseréjét, helyreállítja a bőr ragyogását, azonnal redukálja a fáradtság nyomait és késlelteti a bőr öregedési folyamatait.

GLYCOHYAL LW – azonnal javítja a mikrokeringést, megfeszíti a legyengült vérereket és szabályozza a nyirok áramlást, ezáltal csökkentve a szem alatti „táskák” láthatóságát, világosítva a sötét karikákat és csökkentve a duzzanatokat.

Hialuronsav – azonnal kitölti a ráncokat és mimikai vonalakat, bársonyos puhaságot nyújt a bőrnek és védi a kiszáradástól, megakadályozza a ráncok kialakulását.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Fiatalság Aktivátor koncentrált szérum-maszk szemkörnyékre 15ml”