Termékleírás

Facemed+ Multifunkciós éjszakai szérum a bőr tökéletlenségei ellen 8az1-ben.

  1. Redukálja a tökéletlenségeket
  2. Intenzíven kisimít
  3. Tisztítja a bőrt
  4. Redukálja a pórusok láthatóságát
  5. Helyreállítja az epidermiszt
  6. Kiegyenlíti a bőr tónust
  7. Aktívan hidratál
  8. Javítja a bőr kinézetét

Ajánlott minden bőrtípusra, különösen a károsodott, érdes egyenetlen tónusra. Innovatív formulája gazdag, laktobionsav 3% és

mandulasav 1% összetevőkben, gyengéden hámlaszt, csökkenti a bőrelváltozásokat, látható bőrmegújulást

biztosít már az első alkalmazás után.

A hialuronsav intenzíven kisimít és aktívan hidratál, erősítve a védelmi korlátot és helyreállítva a problémás bőr egyensúlyát.

Köszönhetően a különleges Micro-Peel-Active Technology™ technológiának mélyen regenerálja a bőrt az alvás alatt, amikor a stratégiai

javító folyamatok zajlanak.

Használat: Az optimális eredmény eléréséért, a kezelést éjszakára ajánlott elvégezni. Este, a megtisztított és száraz bőrre vigye fel a szérumot, elkerülve a szem és száj környékét. Beszívódása után használjon ápoló krémet. A bőr toleranciájától függően, használja 2-3 alkalommal hetente.

A nap folyamán használjon napvédő szűrőt tartalmazó krémet.

Figyelmeztetés: ne használja sérült bőrön. A kezelés alatt ill. utána 4 héten át, kerülje az erős napsütést valamint szolárium használatát.

Vigyázat: használata alatt felléphet bőrvörösödés, enyhe égető vagy bizsergető érzés, amelyek a bőr természetes reakciói. Amennyiben ezek a tünetek folytatódnak vagy növekednek, hagyja abba a termék használatát. Szembe kerülése esetén, azonnal mossa ki bő vízzel.

Csak külső használatra.