Főoldal>Termékcsaládok>BRAZILIAN BODY>BRAZILIAN Body Shimmer testre arany porral 150ml

BRAZILIAN Body Shimmer testre arany porral 150ml

2.999 Ft

150ml (19993 Ft/l)

Cikkszám: 5903416040187 Kategóriák: ,

Leírás

Lehetővé teszi a gyönyörű, tökéletesen megvilágított, sima és hidratált bőr élvezetét. Az 5 olajjal, E-vitaminnal és több ezer aranyló, napsütésben csillogó szemcsékkel gazdagított formula tökéletesen eloszlik a bőrön, ragyogást ad, javítja a bőr tónusát és hatékonyan elfedi a tökéletlenségeket. A szatén textúra fényessé varázsolja a bőrt és ápolja a testet, fényvisszaverő réteg hatását keltve rajta. A kozmetikum nem hagy zsíros filmréteget a bőrön, nem koszolja a ruhát.

Alkalmazás: Használat előtt rázzuk fel, majd vigyünk fel kis mennyiségű terméket a kezünkre vagy egy megnedvesített ecsettel, oszlassuk el a lábakon, a karokon és a dekoltázson. Várjon néhány percet, amíg a shimmer megszárad a bőrön. Ezután vegye fel ruháját. Szobahőmérsékleten tárolandó. Kerülje a közvetlen napfényt.
Összetevők:Aqua (Water), Glycerin, Mica, Isononyl Isononanoate, Propanediol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, C13-15 Alkane, PVP, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil, Citrullus Lanatus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Polybutene, Calcium Aluminum Borosilicate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Citric Acid, Tin Oxide, Disodium EDTA, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxide).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BRAZILIAN Body Shimmer testre arany porral 150ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top