Leírás

3az1-ben: redukálja a ráncokat, feszesít, világosítja az elszíneződéseket.

Innovatív kozmetikai termékcsalád, amely biztosítja az azonnali eredményeket, mint egy szépségszalon-kezelés után. Válassza ki a bőrének igényeire szabott terméket, és élvezze a látványos hatást!

Hatékonyan kielégíti az érett bőr igényeit, az öregedés látható jeleivel szemben. A bakuchiol – a retinol természetes alternatívája, amely felgyorsítja az epidermisz sejtmegújulási ciklusát. A centella asiatica kivonat kisimítja a ráncokat, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát. A C-vitamin egyenletessé teszi a bőr tónusát. A bazsarózsa kivonat visszaállítja a bőr selymes puhaságát és ragyogását.

Alkalmazás: Vigye fel a maszkot a megtisztított arcra, kerülve a szem környékét, majd hagyja a bőrön. 15 perc múlva öblítse le langyos vízzel. Használja hetente 2 alkalommal.

Összetevők:Aqua (Water), Glycerin, Behenyl Alcohol, Pullulan, Butylene Glycol, Glyceryl Stearates, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane , Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil, Spilanthes Acmella Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Bakuchiol, Magnesium PCA, Ceramide NG, PEG-10 Phytosterol, Lactic Acid, Beta-Carotene, Palmitoyl Hexapeptide-12, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Tribehenin, Disodium EDTA, Citric Acid, Limonene.