Főoldal>Szépségápolás, Arcápolás, HYALURON CLINIC>HYALURON CLINIC Lifting krém 50+ nappali és éjszakai 50ml

HYALURON CLINIC Lifting krém 50+ nappali és éjszakai 50ml

2.499 Ft

láthatóan fiatalítja az arcvonásokat…

Cikkszám: 5907609336163 Kategóriák: , ,

Leírás

HYALURON CLINIC  Arckontúr Formáló Lifting krém 50+

Nappali és Éjszakai. Érett, száraz és érzékeny bőrre.

A HYALURON CLINIC termékcsalád a PRO-VITAMIN B5 szinergikus hatására és a hialuronsav öt fajtájára épül: 10% LAB HYALURON, térhálós hialuronsav, térfogatnövelő HA mikrogömbök, GLYCOHYAL LW és PatcH2O. Együtt háromdimenziós bõrfeszesítő mátrixot képeznek, amely biztosítja a TELJES FIATALÍTÓ hatást.

Az ARCKONTÚR FORMÁLÓ 50+ krém biztosítja a radikális bőrfiatalítás hatását egy többirányú folyamat során, amely javítja a bőr állapotát: A HIALURONSAV ÖT FAJTÁJÁNAK kombinációja nagy mennyiségű folyadékot juttat a bőrbe és visszaállítja annak selymes puhaságát.

A MATRIXYL MORPHOMICS® csökkenti az idősebb bőr megjelenéséért felelős függőleges ráncokat. A FERULSAV véd a fotoöregedés ellen, helyreállítja a sérüléseket az epidermiszben és minimalizálja az elszíneződéseket. A SZÓJA IZOFLAVONOIDOK a kollagén és az elasztin szintézis stimulálásával megemelik és javítják a bőr feszességét. A PRO-VITAMIN B5 stimulálja az epidermisz megújulását, regenerálja és helyreállítja a fiatalos ragyogását.

összetevők: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Olus Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Triolein, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, C10-18 Triglycerides, PEG-75 Stearate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Soy Isoflavones, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Panthenol, Ferulic Acid, Serine, Trehalose, Urea, Pullulan, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Lecithin, Algin, Glyceryl Dioleate, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Potassium Sorbate, 1,2-Hexanediol, Ceteth-20, Steareth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Sucrose Palmitate, Glyceryl Linoleate, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Potassium Phosphate, Dipropylene Glycol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Polydextrose, Citric Acid, Polysorbate 80, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HYALURON CLINIC Lifting krém 50+ nappali és éjszakai 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top