Főoldal>Köröm, Körömerősítők, Lábápolás>Körömápoló lábra, körmök gombásodása elleni terápia 12ml

Körömápoló lábra, körmök gombásodása elleni terápia 12ml

1.249 Ft

Ajánlott a köröm gombás fertőzéseinek kezelésére és megelőzésére.

Cikkszám: 5901761956610 Kategóriák: , ,

Leírás

Láb körömápoló körmök gombásodása elleni terápia

Ajánlott a köröm gombás fertőzéseinek kezelésére és megelőzésére.

Az aktív összetevők mélyen behatolnak a körmökbe, hogy meggátolják a mikroorganizmusok fejlődését és hatékonyan védjék a mycosis ellen. A készítmény újjáépíti a körömlemezt, felgyorsítja regenerálódását. Azonnal biztosítja a körmök egészséges megjelenését és világosítja a körömlemezt. Rendszeresen használva erős védelmi pajzs minden típusú fertőzés ellen.

Használat: Festetlen, megtisztított és száraz körmökön használja. Mint gombásodás elleni kezelést támogató terápia – naponta vigyen fel egy réteget 4 napon át, majd mossa le aceton mentes körömlakklemosóval. Ezután ismételje meg a kezelést. Mint védő készítmény – vigyen fel egy réteget, mint színes körömlakk alap.

Nem biocid termék gombásodás ellen.

 

összetevők: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Adipic Acid/Fumaric Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, Mica, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Lithothamnium Calcareum Powder, Mannitol, Phosphoric Acid, Stearalkonium Hectorite, Diatomaceous Earth, Aqua, Citrus Limon Fruit Extract, Tin Oxide, Zinc Sulfate, Calcium Pantothenate , CI 77891.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körömápoló lábra, körmök gombásodása elleni terápia 12ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top