Termékleírás

FACEMED+ SOS éjszakai szérum, az első ráncok ellen
Bőrgyógyászok felügyelete mellett kifejlesztett formula
BIOACTIVE VITAMIN C 12%
HYALURONIC ACID
AGE CONTROL® COMPLEX
MICRO-PEEL-ACTIVE TECHNOLOGY™
Kisimítja az első ráncokat, intenzíven revitalizál és hidratál, csökkenti a fáradtság jeleit és helyreállítja a fiatalos ragyogást.
SOS SZÉRUM AZ ELSŐ RÁNCOK ELLEN. új generációs program, ajánlott fáradt és fakó bőrre, amelyen megjelennek az  első ráncok és mimikai vonalak.
Innovatív formulája gazdag bioaktív C-vitaminban (12%),  biztosítja a bőr állapotának javulását az első alkalmazás után. A C-vitamin növeli a kollagén szintézisét, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, azonnal helyreállítja egészséges ragyogását. Az Age Control® egyedülálló revitalizáló komplexe hatékonyan megújítja a felhámot, megszüntetve a fakóságot és a fáradtság jeleit. A koncentrált hialuronsav az apró ráncok és finom vonalak aktív feltöltő anyagaként működik: helyreállítja a bőr szerkezetének hialuron-veszteségeit, helyreállítja feszességét és tömörségét.
Serkenti a fibroblasztokat a kollagén termelésre, melyek hatékonyan megakadályozzák a bőr petyhüdtségét. A Micro-Peel-Active Technology ™ egyedülálló technológiájának köszönhetően a szérum mélyen regenerálja a bőrt alvás közben, miközben a stratégiai regeneráló folyamatok bekövetkeznek.