Főoldal>ORGANIC ALOE + COLLAGEN, Szépségápolás, Arcápolás, Termékcsaládok>ORGANIC ALOE + collagen hidratáló és mattító arcgél 3az1-ben 50ml

ORGANIC ALOE + collagen hidratáló és mattító arcgél 3az1-ben 50ml

2.249 Ft

50ml (44980 Ft/L)

Cikkszám: 5903416027928 Kategóriák: , , ,

Leírás

normál és kombinált bőrre

Az ORGANIC ALOE + COLLAGEN termékcsalád a 100% organikus aloe és a növényi kollagén szinergikus hatására épül. Az ultrakönnyű formuláknak köszönhetően hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, aktiválja annak regenerálódási folyamatait, ezáltal visszaállítja az arcbőr egészséges megjelenését és ragyogását.

Hatékonyan normalizálja a faggyúkiválasztást, kényelmet és frissességet biztosítva a bőrnek egész napra. Egyedülálló formulája, az ALOE HYDRA DEEP SYSTEM ™ garantálja a hosszan tartó és mély hidratálást. Az EVERMATT ™ és a zöld tea hatékonyan csökkenti a bőr túlzott ragyogását. A pre- és probiotikum komplex erősíti az epidermisz immunrendszerét és kiegyenlíti a bőr tónusát. A gél ideális a normál és kombinált bőr napi ápolására. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros filmréteget, biztosítva a kényelmes alkalmazást.

Alkalmazás: reggel és este vigyen fel kis mennyiségű gélt a bőrre, az arcon, nyakon és dekoltázson, gyengéden dörzsölje be.

100% ORGANIC ALOE– azonnali hidratáló hatást és hosszan tartó komfort érzetet biztosít. Intenzíven regenerálja a bőrt és hatékonyan csillapítja az irritáció tüneteit.

NÖVÉNY KOLLAGÉN (Acacia Collagen ™) – ránctalanító hatású, intenzíven feszesíti a bőrt és védi a káros külső  tényezőktől.

Összetevők:Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Citrullus Lanatus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Acacia Seyal Gum Extract, Lactobacillus, Sodium Hyaluronate, Oleanolic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Maltodextrin, C12-13 Pareth-9, Hydroxyacetophenone, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ORGANIC ALOE + collagen hidratáló és mattító arcgél 3az1-ben 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top