Leírás

Száraz, érzékeny arcbőrre.

A hagyományos japán KOBIDO arcmasszázs ihlette, amely az ázsiai hatóanyagok erejével kombinálva megszünteti a feszülést, csökkenti a fáradtság tüneteit, relaxál, nem invazív lifting és kisimító hatást eredményez.

ESSENCE OF BEAUTY

A Tápláló ránctalanító krém a fiatalító és hidratáló összetevők gazdagságát biztosítja, hatékonyan megszüntetve a bőr öregedésének tüneteit. Intenzíven feszesíti, tömöríti a bőrt, kisimítja a ráncokat és megakadályozza az újak megjelenését. CHERRY BLOSSOM az újjászületés és a szépség japán szimbóluma, megfelelő hidratáltságot biztosít a bőrnek, vitaminokkal és tápanyagokkal látja el.  BAKUCHIOL növényi retinol védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól, fiatalít.

WAKAME ALGAE támogatja a bőr természetes regenerálódását, fokozza rugalmasságát és megakadályozza a ráncok kialakulását.

ALKALMAZÁS: 1. lépés: A krémet több pontra vigye fel az arcra, nyakra és dekoltázsra. 2. lépés: Gyengéden dörzsölje a krémet az arcba, halántékba, homlokba és az állrészbe. 3. lépés: Masszírozza át a nyakat, végezze hosszanti, dinamikus mozdulatokat az áll felé. 4. lépés: A szisztematikusan ismételt arcmasszázs fokozza a vérkeringést, így a bőrsejtek könnyebben felszívják a krémben található tápanyagokat. DERMATOLÓGIAILAG  VIZSGÁLT.