Leírás

Érett, nagyon száraz bőrre.

A hagyományos japán KOBIDO arcmasszázs ihlette, amely az ázsiai hatóanyagok erejével kombinálva megszünteti a feszülést, csökkenti a fáradtság tüneteit, relaxál, nem invazív lifting és kisimító hatást eredményez.

ESSENCE OF BEAUTY

A Regeneráló lifting krém azonnal feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt, kiemelve az arc ovális formáját, a ráncok kisimulnak. Az egyedülálló, gazdag formula intenzíven hidratálja a bőrt, felgyorsítja a regenerációs folyamatokat és serkenti a kollagén termelést.

CHERRY BLOSSOM az újjászületés és a szépség japán szimbóluma, megfelelő hidratáltságot biztosít a bőrnek, vitaminokkal és tápanyagokkal látja el.

WAKAME ALGAE támogatja a bőr természetes regenerálódását, fokozza rugalmasságát és megakadályozza a ráncok kialakulását.

CAMELLIA JAPONICA flavonoidokban és polifenolokban gazdag, hidratálja, regenerálja a bőrt és megelőzi a bőr petyhüdtségét.

ALKALMAZÁS: 1. lépés: A krémet több pontra vigye fel az arcra, nyakra és dekoltázsra. 2. lépés: Gyengéden dörzsölje a krémet az arcba, halántékba, homlokba és az állrészbe. 3. lépés: Masszírozza át a nyakat, végezze hosszanti, dinamikus mozdulatokat az áll felé. 4. lépés: A szisztematikusan ismételt arcmasszázs fokozza a vérkeringést, így a bőrsejtek könnyebben felszívják a krémben található tápanyagokat. DERMATOLÓGIAILAG  VIZSGÁLT.