Termékleírás

Szempilla-növekedést serkentő koncentrált szérum

 

Rendszeres használata a szempillák sűrűségének, hosszabbításának, vastagításának és maximális megerősítésének professzionális hatását biztosítja.

 

Eveline Cosmetics márka történetében a legfejlettebb technológia.  LASH I képlet  Az N FINITY SYSTEMTM rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz, amelyek szinergiában hatnak a rendkívüli erősítésre, a BIOTINOYL TRIPEPTIDE, amely tovább erősíti a szempillákat és gyökereiket, POMEGRA-A NATE EXTRACT, amely mélyen hidratálja, táplálja és újjáépíti a szempillákat, fokozza és védi a szempillaspirál termékek színét.  Alkalmazza naponta egyszer este.  Ne alkalmazza a szemre és az alsó rácsvonalra.  A kívánt hatás elérése után a szérumot hetente 2-3 alkalommal alkalmazzuk.  Használat előtt olvassa el a mellékelt információkat!
A termék dermatológiailag, szemészetileg tesztelt.

Megduplázza a szempilla volumenét.

Meghosszabbítja és megerősíti.

Táplál és regenerál.

Gyorsítja növekedését.

Meggátolja kiesését..

Használat:
1. Alapként, vigye fel a spirál használata előtt a megtisztított és száraz szempillákra.
2. Újjáépítő szérumként, elalvás előtt vigye fel a megtisztított és száraz szempillákra.

Kontaktlencsét viselők és hennafestéssel rendelkezők is használhatják, továbbá szempilla-hosszabbításra is alkalmazható.

 

összetevők: Aqua, Propanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Biotinoyl Tripeptide-1, Punica Granatum Fruit Extract, Panthenol, Bimatoprost, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.