Leírás

GRAND COUTURE SZEMPILLASPIRÁL 10ml

200%-ig megvastagított szempillák

Formuláját természetes viasszal gazdagították, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, megnövelik a smink tartósságát és megakadályozzák elmorzsolódását. A hidratáló összetevők (Jojoba olaj, A,F és E vitaminok) táplálják és kondicionálják a szempillákat.

A d-panthenol regenerálja a szempilla szerkezetét, aminek köszönhetően láthatóan megvastagszanak. Az ásványi pigmentek és a természetes karnaubaviasz erősítik a szempillákat és serkentik növekedésüket.

SOS LASH BOOSTER MULTI FUNKCIÓS SZEMPILLA SZÉRUM ARGÁNOLAJJAL 5az1-ben 10ml

Kombinálja az újjáépítő szérum, a szempilla növekedés aktivátor és a szempillaspirál alap tulajdonságait. Az argánolaj együttműködve a hialuronsavval, behatol a szempilla szerkezetébe, serkenti növekedését, megduplázza volumenét. Hatékonyan regenerálja, táplálja és vastagítja a szempillákat.

LIQUID PRECISION 2000 PERCENT SZEMHÉJTUS

Ideálisan kiemeli és kihangsúlyozza a szem természetes szépségét és formáját. A speciálisan kiválasztott szemhéjtus filc megkönnyíti a tökéletes kontúr megrajzolását, szétkenődés nélkül. Kétfázisú formulájának köszönhetően a szemhéjon marad egész nap. A termék dermatológiailag és szemészetileg tesztelt. Nem okoz allergiás reakciókat. Kontaktlencsét viselő személyek is használhatják.