Főoldal>Köröm, Körömerősítők, Termékcsaládok, Nail Theraphy Professional>Körömápoló 8az1-ben TOTAL ACTION Sensitive 12ml

Körömápoló 8az1-ben TOTAL ACTION Sensitive 12ml

1.249 Ft

Érzékeny körmökre…

Cikkszám: 5901761938111 Kategóriák: , , ,

Leírás

A bestseller 8in1 Total Action körömápoló érzékeny változatát törékeny körmökre szánták. A kvarccal dúsított formulát kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy garantálja a gyengéd, de hatékony hatást a körömápolásban, még a törékeny körmökre is.

A forradalmi és egyedülálló formula mélyen áthatol a körömlemezbe, hogy azt hatékonyan regenerálja és rekonstruálja. Merevíti, maximálisan keményíti és segíti növekedését. Javítja a rugalmasságot, így a körmök jobban ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Véd a repedezés, töredezés és kettéhasadással szemben. Segít helyreállítani a sérült és matt körmök, sima felületét és fényét. Védelmi réteget hoz létre, amely ellenáll a kopásnak és elhasználódásnak. Körömlakk alá használva, erősíti annak színét és meghosszabbítja tartósságát.

100% Vegán.

Alkalmazás: Kezelésként: vigye fel közvetlenül a megtisztított körömlemezre. Naponta adjon hozzá egy újabb réteget 3-4 napon keresztül. Azután mossa le körömlakklemosóval. Mint alap körömlakk alá, vigyen fel 1 réteget a körömlemezre, majd kenje rá a kiválasztott színt.

Használat: Naponta az első 3 napban, majd hetente 2-3-szor a megtisztított körömlemezen. A rendszeres használat biztosítja a körömlemez maximális megerősítését.

összetevők: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Etocrylene, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, Silica, N-Butyl Alcohol, Citral, Titanium Dioxide, CI 60725, Aluminum Hydroxide, Methicone, Propylene Glycol, Quartz, Aqua.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körömápoló 8az1-ben TOTAL ACTION Sensitive 12ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top