Főoldal>Smink>Köröm>Körömerősítők>Körömápoló Cement 12ml

Körömápoló Cement 12ml

1.249 Ft

a körömlemez mikrosérüléseire…

Cikkszám: 5901761938692 Kategóriák: , ,

Leírás

Körömápoló Cement a körömlemez mikrosérüléseire.

Az intenzív kisimító hatású körömápoló, az egyenetlen felületű körmök ápolására készült. Tökéletesen kiegyenlíti a körömlemezt, precízen feltölti a mikro sérüléseket. Az innovatív receptúra hatékonyan védi a körmöket a repedezés és hasadással szemben, védelmi réteget létre hozva felületén, amely mint az erősítő cement működik. Kisimítja és védi a körömlemezt. A körömápoló gazdag E, C és F vitaminokban ill. D-panthenolban, intenzíven stimulálja a körmök biológiai megújulását és egészséges növekedését.

Használat: Mint körömápoló – vigyen fel hetente egyszer két réteget, közvetlenül a megtisztított körömlemezekre. Mint körömlakk alap – vigyen fel egy réteget a megtisztított körömlemezekre.

 

összetevők: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Acrylates Copolymer, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Ascorbyl Palmitate, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Phosphoric Acid, Ethyl Oleate, Aqua, Ethyl Palmitate, Ethyl Stearate, Stearalkonium Hectorite, Pantolactone, CI 77891, CI 15850.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körömápoló Cement 12ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top